Senioren strijden om de KTO titels 2017

| 22.05.2017 | 10:47:50 | Views: 357
Vrijdag 19 mei, stond de PK/NK selectie wedstrijd, straat op het programma voor de senioren, helaas waren de weergoden ons niet goed gezind, maar desondanks wisten vele sporters de weg naar de Noordergrensweg te vinden. Waar vorig jaar de winnaar met 9 schoten en plus meters, de finish wist te behalen was het dit jaar Daan Grunder van Noord Berghuizen die imponeerde en met 8 schoten en 5.65 meter met de Kampioens-titel en trofee naar huis mocht gaan.

Zondag 21 mei was Kolkersveld weer de gastheer voor de PK/NK selectie wedstrijden, veld en zetten

Net zoals de voorgaande jaren gooide de senioren van cat. 5 & 6 op de rechter baan en de cat. 7, 8 en 9 (ps.nieuw dit jaar) op de linker baan, de onderlinge verschillen waren wederom zeer klein, dat maakte deze wedstrijden sportief alleen maar interessant. Na de balans te hebben opgemaakt was het Rutger Johannink van Nooit Gedacht die de KTO titel op het veld wist te bemachtigen, met zijn vereniging wist hij ook de verenigings-titel binnen te halen op het onderdeel zetten met in hun kielzoicht Noord Berghuizen en Beuningen.

In de bijlage vinden jullie de uitslagen (o.v.b.), nu wordt de selectie samengesteld en deze zal op woensdag morgen worden gepubliceerd, dus hou de site in de gaten!!


Published in sections: Algemeen ::
pk-senioren-2017-uitslagen.pdf