Wedstrijddag 1
Vereniging Verslag
Vooruitzicht Vandaag stond de topper Vooruitzicht - Mander op het programma. In de 1e ronde begon Vooruitzicht goed en nam na de eerste paar schoten een kleine voorsprong van +- 50m, na een paar mindere worpen kwam Mander dichterbij en nam een kleine voorsprong die niet meer werd weggegeven. In de 2e ronde begon Mander goed en nam een kleine voorsprong die tot aan het laatste schot steeds meer werd uitgebreid, op dat laatste schot maakte Mark oude Luttikhuis het nog behoorlijk spannend, maar ging de ronde wel naar mander ca. 20m De 3e ronde was minder spannend, Vooruitzicht wist minder tegenstand te bieden dan in de vorige rondes, verschil 1 schot in het voordeel van Mander. Vooruitzicht 0 - 3 Mander
Oud Ootmarsum *** Oud Ootmarsum 1 - Beuningen 1 *** : 0-3 Oud Ootmarsum start de competitie thuis tegen Beuningen. De eerste ronde schoot de thuisploeg goed, maar kon niet voorkomen dat Beuningen de ronde naar zich toe trok. Hoewel de Oud Ootmarsummers goed bij bleven wist Beuningen toch te winnen. De tweede ronde nam Oud Ootmarsum het initiatief, en wist de ronde goed te dirigeren. Halverwege de ronde kwam Beuningen langszij. Op het eind van de ronde produceerde Beuningen een misser waardoor ze 2m achter kwamen. Echter, met een goede afsluiter wisten ze de ronde wel te winnen. De derde ronde begon Oud Ootmarsum wederom met een voorsprong. Een goed schietend Beuningen kwam echter snel weer op voorsprong. Door een misser van Oud Ootmarsum halverwege de ronde kwam de thuisploeg op een schot achterstand, en kon Beuningen gemakkelijk de ronde uitschieten.
Noord Berghuizen Noord terug op het hoogste niveau
NB - SV 1-2


Vandaag maakte het eerste team van Noord Berghuizen haar rentree in de Ereklasse.

Op de Leeuw'nkoel ontvingen ze 'de gele trein' (kv steeds vooruit). Beide teams begonnen goed aan de wedstrijd. Over het vervolg van de eerste ronde kunnen we zeggen dat deze spannend was. Het was continue stuivertje wisselen. Uiteindelijk was het SV die toch net aan het langste eind trok.

De tweede ronde ging gelijk op. Het niveau van de worpen werd wat beter. NB bood goed tegenstand. Het gooide een degelijke ronde. SV had deze ronde toch het nakijken door een wat minder schot. NB pakte het tweede punt.

De derde ronde was praktisch een kopie van de tweede ronde. Beide teams presteerden nog weer wat beter als dat ze in de tweede ronde deden. Het enige verschil was alleen dat SV nu als winnaar uit de ronde kwam. Al met al een leuke, spannende wedstrijd.
Lattrop Breklenkamp Lattrop begon sterk aan de eerste wedstrijd en lag direct al 20 meter voor op Java. Deze voorsprong was helaas niet genoeg en dit punt werd ook verloren door mindere schoten van Lattrop zijn kant. De 2 en 3de ronde was het vrij spannend en werden beide met het laatste schot beslist. Deze 2 punten gingen wel naar Lattrop. Ondanks dat het team niet compleet was en op de laatste dag nog op de transfermarkt spelers gehuurd moesten worden om er genoeg te krijgen een mooi resultaat.
De Toekomst Vandaag stond de wedstrijd tegen Nooit Gedacht op het programma. NG begon sterk aan de eerste ronde en wist vanaf het losschot direct enkele meters voorsprong te pakken. Gaandeweg de eerste ronde wist NG deze voorsprong uit te bouwen naar een dertigtal meters. DT zette de achtervolging in, maar wist niet langszij te komen. De tweede ronde tapte DT uit een ander vaatje. DT begon sterk en wist middels goede schoten van o.a. Rolf Olde Weghuis een ruime voorsprong te pakken. Enkele mindere schoten van NG zorgde ervoor dat DT na vier schoten al een schot voorsprong had. DT wist deze ronde eenvoudig uit te schieten. Met 1-1 als tussenstand moest de laatste ronde de beslissing brengen. NG begon sterk aan de derde ronde en kwam zo op een kleine voorsprong. Het ging lange tijd gelijk op, maar uiteindelijk wist DT langszij te komen en een ruime voorsprong te pakken met het derde punt als resultaat.
De Brink De Brink 1 tegen Ons Streven 1; De 1e periode begonnen beide teams met lange los schoten. Maar os liep gedurende de wedstrijd steeds verder uit. Het uiteindelijke verschil was ong 60 meter. De 2e periode was een kompleet andere wedstrijd, De brink was op voorsprong en gaven dit niet meer uit handen, het was een spannende strijd. De 3e periode was lange tijd in handen van de brink. Er vielen aan beide zijden zeer lange schoten. Bij het omlegpunt produceerde jesse Wennink een zeer lang schot, maar raymond borggreve beantwoorde deze met ook een zeer lang schot. Hierdoor was het verschil nog maar een paar meter. Uiteindelijk liet de brink nog een paar steekjes vallen, waardoor het laatste punt naar Ons Steven ging.
Beuningen 1ste ronde begon Lemselo met een geringe voorsprong op Beuningen. Kort voor de bocht kwam door een minder schot van Lemselo Beuningen voor te liggen. Deze voorsprong werd hierna uitgebouwd door Beuningen en won Beuningen deze ronde met +/- 20 meter. 2de ronde Begon Lemselo wederom met een geringe voorsprong en ging voor de eerste tijd gelijk op. aan het begin van de 2de helft werden door Beuningen enkele missers gemaakt en liep Lemselo ver uit. Lemselo won uiteindelijk met een verschil van ruim 50 meter. 3de ronde Begon Beuningen sterk en pakte gelijk een voorsprong van 5 meter. Hierna gingen beide partijen erg gelijk op. Eenmaal voor op de baan gekomen was het verschil nog steeds 5 meter. Hierna bleven beide partijen sterk gooien toch liep Beuningen steeds verder uit en won deze ronde met een voorsprong van 30 meter. Eind uitslag 2-1