Wedstrijddag 3
Vereniging Verslag
Vooruitzicht Vooruitzicht-vooruit losser 1-2 Ondanks de regen, was het een goed bespeelbare baan. Doordat beide teams ongeveer op gelijke sterkte was, beloofde het een spannende pot te worden. De eerste ronde ging naar vooruitzicht, maar vooruit losser ging er vandoor met de andere 2 punten. Uiteindelijk bleek het gemis van een speler in ierland toch teveel voor vooruitzicht om de 3 punten te pakken.
Steeds Vooruit De eerste ronde was een gelijkopgaande strijd waar het in het begin telkens stuivertje wisselen was. De laatste paar schoten kreeg Steeds Vooruit een kleine voorsprong die knap werd verdedigd tot en met het laatste schot. Vijftien meter verschil. De tweede ronde was bij het tweede schot een misser van Steeds Vooruit en Ons Streven profiteerde hier optimaal van. Met geweldige schoten wonnen ze met bijna n schot. De laatste ronde was een kopie van de eerste ronde. Het niveau van Ons Streven ging omhoog bij de laatste drie schoten van Rick Rekers, Luuk en Mark ten Dam. Het was drie keer Egbers die dit op eigen baan pareerde en met vier meter voorsprong de overwinning binnen haalde.
Oud Ootmarsum *** Oud Ootmarsum 1 - De Toekomst 1 : 2-1 *** De eerste ronde was voor Oud Ootmarsum met een schot verschil. De tweede ronde was precies andersom. De derde ronde was weer voor Oud Ootmarsum, dit keer 25m voor.
Noord Berghuizen Kv noord berghuizen 1 - kv Nooit Gedacht 2 - 1

Op deze regenachtige zondagochtend werd in herfstsferen de derde wedstrijd van dit seizoen verschoten op de (ondanks de mollengangen) goed bespeelbare Leeuw'n koel.

Eerste ronde begonnen beide teams goed. Het ging gelijk op. Door een misser achter op de baan van NB, kwam NG 40 meter voor. Door constant schieten won NG deze eerste ronde met 30 meter.

Tweede ronde begonnen beide teams ook weer goed. Door een paar mindere schoten van NB kwam NG 30 meter voor. Dit wisten ze een hele tijd vast te houden. Toch moest NG deze voorsprong door een misser voor op de baan weggeven Het verschil was nu 2 meter in het voordeel van NB. Deze voorsprong werd door NB uitgebreid in de laatste paar schoten. Het tweede punt ging uiteindelijk met ongeveer 15 meter verschil naar NB.

Beide teams begonnen wederom goed. Ook in deze derde ronde. Het niveau werd in deze ronde doorgezet, maar ook wel afgewisseld met een paar mindere schoten. Het schot achter op de baan op de bult maakte het verschil in deze ronde. Hierdoor pakte NB een voorsprong van 30 meter. Met deze voorsprong werd de rest van de wedstrijd gecontroleerd uitgegooid. NG deed nog wel haar uiterste best om de achterstand weg te werken. Dit lukte deels, maar niet genoeg.
Mander Op deze regenachtige zondag stond de toppertopper thuis tegen lemselo op het programma. Door de vele regen val hadden beide teams de water plassen als obstakels. Het eerste punt was gelijk al spannend, Mander dat goed begon. Kon de voor stand niet behouden, door 2 mindere schoten achter elkaar was de stand andersom. Lemselo kende een goede reeks, met goed geplaatste schoten. Mander die overigens schoot met hun Nestor in basis, zorgde voor een goede vervanging. Het was Lemselo dat bij het een a laatste schot voor stond. Mander dat iets beter weg kwam met de water plassen, werd niet voorbij gegooid. Mander pakte het eerste punt. Het tweede punt werd Mander wakker, letterlijk en figuurlijk. Het werd het punt/wedstrijd van de Meester Goudzoeker, deze bracht Mander over elke plas. Hier kon lemselo niet in mee, tevergeefs werd ook door hun geprobeerd erover te schieten/zetten. Dit punt werd met 2 schoten door Mander gewonnen. Het derde punt bracht weer spanning in de wedstrijd. Het was lemselo dat een super los schot kende, en hierdoor voor kwam. De voorsprong werd door lemselo uitgebouwd, vooral bij keerpunt lag Mander verkeerd. En lemselo bracht Mander terug in de hll bij de Wigger. Het verschil was 70 meter in voordeel van Lemselo. Het aan de Goudzoeker om terug te komen in de wedstrijd. Hij moest de kloot +- 70 meter brengen om deze precies op het betonnen fiets paadje te laten zetten. En wonder boven wonder lukte hem dat ook nog is!! Bijna ten koste van een eigen teamlid bracht hij Mander terug in de wedstrijd. En door een aantal goed volgende schoten was het Mander dat ook nog het laatste punt wist te vinden. De sleutel van het verhaal, Dardan! 💪
Lattrop Breklenkamp Lattrop Breklenkamp 1 - Kolkersveld 1 3-0 Op voorhand een spannende wedstrijd op de lattropperveldbaan. Kolkersveld begon sterk aan de wedstrijd en pakte bij het losschot 5 meter voorsprong, dit bleef de eerste 6 schoten zo. Daarna kwam lattrop met elk schot een metertje terug en bij het laatste schot was het verschil binnen 1 meter in het voordeel van LB. Het laatste schot van beide partijen waren zeer goed maar van LB net iets beter en daardoor ging het 1e punt met 4 meter naar LB. De 2e ronde ging ook weer gelijk op en was net zo spannend als de 1e ronde, maar ook deze ronde trok LB weer aan het langste eind. De laatste ronde was Kolkersveld een beetje van slag en ging deze ronde met 40 meter voorsprong naar LB.