Wedstrijddag 9
Vereniging Verslag
Vooruitzicht Vandaag stond de wedstrijd Vooruitzicht 1 - Lemselo 1 op het programma. Op de drassige Hollinkbaan waren voetbalschoenen aangeraden. Zelfs met voetbalschoenen maakte Vooruitzicht vandaag weinig kans tegen het duidelijk sterkere Lemselo 0 - 3.
Oud Ootmarsum *** Oud Ootmarsum 1 - Nooit Gedacht 1 : 2 - 1 *** Vandaag een spannende wedstrijd in de kelder van de ereklasse. Nooit Gedacht mocht op bezoek in Oud Ootmarsum, met als inzet de laatste plaats in de ereklasse. Beide teams begonnen goed aan de eerste ronde. De teams waren erg aan elkaar gewaagd, en de verschillen waren klein. Oud Ootmarsum nam de leiding in de eerste helft van de ronde, maar zag Nooit Gedacht daarna langszij komen. Het waren de heren uit Noord Deurningen die uiteindelijk de ronde wisten te winnen met een paar goede laatste schoten. De tweede ronde begonnen beide teams wederom sterk. Achter in de bocht produceerde Oud Ootmarsum een misser, maar kreeg door groot geluk de kloot terug, en mocht het opnieuw proberen. De tweede poging was een top schot, waardoor Oud Ootmarsum goed in de wedstrijd bleef. Nooit Gedacht had wat pech met enkele schoten, waardoor Oud Ootmarsum de ronde overtuigend wist te winnen. De derde ronde moest de beslissing in de wedstrijd brengen. Oud Ootmarsum pakte vanaf het begin en kleine voorsprong. Gaandeweg de wedstrijd wist Nooit Gedacht de achterstand weg te werken, met als resultaat een voorsprong van 30m op 2 schoten van het einde. Een misser van Nooit Gedacht achter in de bocht maakte het voor Oud Ootmarsum mogelijk om de ronde relatief eenvoudig uit te spelen en het punt te pakken. Met de 2-1 zege voor de mannen uit Oud Ootmarsum komen ze nu op punten gelijk te staan met Nooit Gedacht, op de laatste plaats.
Noord Berghuizen De heren van Noord Berghuizen kregen, op de laatste wedstrijddag van het jaar, koploper Beuningen op bezoek. Na een goede start aan de kant van noord berghuizen word het 1ste punt verdiend gewonnen. De toon van de wedstrijd is gezet. De druk wordt erop gelegd aan de kant van Beuningen. Na 2 mindere schoten van Noord Berhuizen kan Beuningen het 2de punt binnenslepen. De 3de ronde belooft heel spannend te worden. Uiteindelijk wordt deze toch gemakkelijk gewonnen door Beuningen. Al met al een spannende en sportieve wedstrijd waarbij 1 punt in Oldenzaal is gebleven en Beuningen er met 2 vandoor gaat.

Noord Berghuizen wenst iedereen fijne kerstdagen en een sportief 2020
Lattrop Breklenkamp Lattrop Breklenkamp 1 - Mander 1 1-2 Lattrop Breklenkamp begon zeer sterk aan de wedstrijd met een voorsprong van 5m die werd na vier schoten uitgebreid naar een dikke 30m. Echter had Mander de twee kanonnen overgehouden en was het binnen 2 schoten weer een kleine voorsprong voor Mander. De volgende 6 schoten kon Lattrop Breklenkamp niet bijbenen en deze ronde werd verdiend gewonnen door Mander. De 2e ronde begon Mander sterker aan de ronde en met nog 4 schoten voor hadden ze nog een comfortabele voorsprong van 20 meter. Mander produceerde daarna 2 mindere schoten en met 2 schoten te gaan had Lattrop Breklenkamp een voorsprong van 20m. Een zeer spannend slot zou nog volgen Mander had zijn beste schutters voor het laatst bewaard, echter was de voorsprong genoeg voor Lattrop Breklenkamp die deze ronde binnensleepte met 5m voordeel. De 3e ronde had Lattrop Breklenkamp weining te vertellen en Mander pakte dit punt makkelijk binnen.
Kl.v.Kolkersveld Losser Vandaag weer een echte Losserse derby tussen Kolkersveld en Java. Kvkl heeft nog wat goed te maken tegen Java en gezien de stand is het zaak de punten te pakken. Echter de 1e ronde ging het bij het 3e schot al mis bij KVKL. Ze kwamen niet in het bekende gat en liepen de hele ronde achter de feiten aan. Java schoot goed verder en pakte met ruime voorsprong het 1e punt. De 2e ronde ging voor KVKL direct al mis bij het 1e schot en wel op dezelfde plek waardoor er al een verschil van 40 meter was. De stemming werd er niet beter op bij de thuisploeg. Toch kwam er een ommekeer bij het niveau van spelers. Java had een paar mindere schoten en KVKL pakte zowaar een voorsprong. Bij het draaien achter op de baan gaf Justin een super schot weg waar Java geen antwoord op had. Die voorsprong werd uitgebouwd en met 50 meter werd de 2e ronde gewonnen. Dat gaf weer wat stress en ontevredenheid bij Java. De 2e ronde was er een uit het boekje. Er werd goed geschoten door beide teams en met nog 2 schoten te gaan was het verschil 5 meter. De jongste schutter van Java die de hele wedstrijd bijzonder goed had gepresteerd maakte bij het enalaatste schot een cruciale misser om tegen de helling aan te lopen en zag zijn schot in de bosjes belanden. Kvkl pakte die kans graag en zonder moeite werd het 2e punt gepakt. Een leuke wedstrijd . Allen een fijne Kerst gewenst en een gezond en sportief 2020
De Brink De Brink tegen steeds vooruit. De 1e periode begon bij de Brink met minder schoten en sv ging als een speer. Deze ronde met 1 schotlengte verloren. De 2e periode was de Brink beter bij de les en begon De wedstrijd met een ruime voorsprong bij het losschot. Dit werdt steeds verder uitgebreid tot uiteindelijk 1 schot voorsprong. De 3e periode was sv de sterke partij. De Brink had toen weinig in te brengen.
Beuningen 1ste ronde begon Beuningen met een kleine voorsprong. Vooruit Losser greep hierna het initiatief en liep steeds verder uit. Uiteindelijk won vooruit Losser met een voorsprong van +/- 75 meter. 2de ronde begon Beuningen sterk, vooruit Losser liet enkele steken vallen en lag hierdoor na 4 schoten een schot achter. Deze afstand werd tot het einde vastgehouden. 3de ronde begon Beuningen wederom met een voorsprong de hele ronde bleef Beuningen met een voorsprong van +/- 20 meter gooien. Het laatste schot gooide Vooruit Losser een lang schot waar Beuningen niet bij kon komen. Hierdoor kon vooruit Losser met de winst naar huis gaan. Eind stand 1-2