Senioren 1e ronde halve finale 22 juni 2023

| 23.06.2023 | 08:21:38 | Views: 136
De regen was de grootste spelbreker, in een mum van tijd draaide de zanderige veld baan van Oud Ootmarsum in een 'modderpoel' en de baan van Beuningen was helemaal niet te bespelen.

Beuningen - Steeds Vooruit..uitgesteld


Vandaag is de wedstrijd afgelast de omstandigheden van de baan waren te slecht. In overleg met Steeds Vooruit doen we volgende week de wedstrijd Beuningen - Steeds Vooruit en voor nou dinsdag 4 juli Steeds Vooruit - Beuningen en donderdag 6 juli de eventuele beslissing.


Oud Ootmarsum - Nooit Gedacht 0-1

Heel veel regen, nog meer regen en ook nog mooi geschoten ook. Lattrop niet bedankt voor het leveren van een scheidsrechter. Marcel Zwiep bedankt voor het leiden!

Dan de wedstrijd; na 6 schot op kletsnatte baan lag NG 20m voor, richting en bij het omleg draaide het en OO kwam op een half schot voor, dat werd daarna bijna 1 schot! Op dat moment liep een speler van OO over de stok, die hij niet zag door de regen. Oeps schot weg! OO lag ineens 5m achter en zat in zak en as. NG rook zijn kans en liep uit naar bijna 1 schot voorsprong. NG dacht OO te helpen door een kloot achteruit te gooien! Maar omdat de kloot de lijn niet was gepasseerd mocht het schot over. OO kwam richting het einde nog dichtbij en met een paar Byzantijnse schoten werd het nog spannend ook. Uiteindelijk won NG met 30m. 'En het water liep ons het gat oet!'

Published in sections: Algemeen ::