De cup finales 2023

| 18.07.2023 | 07:19:57 | Views: 100
B-Cup Java - Nooit Gedacht
Deze twee teams kende elkaar al vanuit de voorronde, dus weinig geheimen. In een uiterst sportieve wedstrijd met heel veel lange schoten was het Java dat met de overwinning er vandoor ging. Ze waren gemiddeld net iets sterker dan de talenten van Nooit Gedacht. Nadien mocht het team van Java de beker in ontvangst nemen en niet geheel onbelangrijk kregen beide teams een zakje snoep.

A-Cup Beuningen - Nooit Gedacht
De wedstrijd begon gelijk op en in de eerste ronde was het stuivertje wisselen. Uiteindelijk kwam Beuningen aan het van de eerste rond 30 meter voor te liggen. Nooit Gedacht had enorme pech door een verdwaalde molshoop die zorgde voor een hele slechte val en de achterstand werd 60 meter. Beuningen gooide de wedstrijd eenvoudig uit en wonnen de wedstrijd met ruim een worplengte voorsprong.

Cup-klasse De Brink - K.V. Reutum
De finale voor de oudste jeugd was een echte derby. Vooraf leek het een spannende wedstrijd te worden, echter gooide K.V. Reutum bij schot twee de kloot in de bossen. De Brink begon tevens ijzersterk met allemaal lange schoten. De spanning was snel weg en daarna pakte K.V. Reutum het goed op. Toch was deze dag geen kruit gewassen tegen een ontketend De Brink. Een prachtige overwinning was het gevolg, dat gevierd werd met bescheiden vuurwerk.

Veteranen De Toekomst - Oud Ootmarsum
Een kopie van de finale van vorig jaar waar Oud Ootmarsum de Cup pakte en De Toekomst hoopte op revanche. Deze twee opponenten kennen elkaar door en door. Oud Ootmarsum begon sterk en De Toekomst moest in de achtervolging. De achterstand van 25 meter bleef lang het verschil, echter zorgde Peter Beld voor een nog grotere voorsprong met een formidabel schot. De Toekomst zette de schouders eronder en met een mooie touch? van de berk bleven ze in de wedstrijd. Het verschil werd een paar meter en vervolgens weer iets groter. Met nog drie schoten te gaan gooide Bertil Velthuis de kloot op de oude baan en produceerde hiermee een fantastisch schot. De druk werd hoog voor Oud Ootmarsum en een minder schot was het vervolg. Voor Rolf Olde Weghuis en Bert Heesink was het eenvoudig uitschieten, waardoor De Toekomst in deze spannende wedstrijd er me de winst vandoor ging.Published in sections: Algemeen ::

2023-impressie-cup-finales.pdf